Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjør rede for Norsk Arkivråds håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor medlemmer og andre vi jobber med.

Behandlingsansvarlig i organisasjonen er sekretariatsleder om ikke oppgaver er delegert. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til Norsk Arkivråds sekretariat, telefon: 22 20 28 90, e-post: postmottak@arkivrad.no

Medlemskap
Fra våre medlemmer innhenter vi navn, adresse, og e-postadresse til organisasjonen og organisasjonens kontaktpersoner. Vi bruker kontaktinformasjon på medlemmer for å kunne gi et tilstrekkelig tilbud og informasjon knyttet til medlemskapet. Når man melder seg inn i organisasjonen samtykker man til at Norsk Arkivråd bruker e-postadressen tilknyttet medlemskapet til å via informasjonsbrev sende invitasjoner til medlemsmøter, kurs og seminarer med mer. Ved avsluttet medlemskap vil man ikke lenger motta informasjonsbrev. Våre medlemslister deles ikke med andre.

Informasjonsbrev
Hvis du ikke er medlem, men ønsker å motta informasjon fra oss kan du melde deg på som mottaker av vårt informasjonsbrev. For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev er det kun din e-post-adresse du må registrere hos oss. Denne lagres i en egen database, deles ikke med andre og epost-adressen slettes når den ikke lengre er i bruk. Du kan selv melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke på "unsubscribe from this list" nederst i e-post du mottar fra oss. Da vil e-postadressen slettes fra databasen og du vil ikke mota flere nyhetsbrev.

Påmelding til medlemsmøter kurs og seminarer
Via vår nettside er det mulig å melde seg på medlemsmøter, kurs og seminarer. I tilknytning til dette samler vi informasjon som navn og kontaktopplysninger i tillegg til allergier og behov for tilretteleggelse. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å administrere arrangementet.

E-post
Du kan sende epost til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitiv personinformasjon per e-post.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre nettstedet vårt mest mulig relevant for våre besøkende. Du kan selv forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren.